¿Què es?

#YoConsumiscResponsable, De Consumidors i consumidores a Activistes, és un projecte que vol visibilizar els efectes d’un sistema de producció i consum que està consumint a les persones i al planeta i, alhora, reivindicar la capacitat d’influència que tenim com a ciutadania per a contribuir a la sostenibilitat del sistema amb les nostres decisions de consum i els nostres hàbits de vida.

Un sistema que cerca sempre el màxim benefici genera desigualtat i és insostenible. Atreveix-te a canviar-ho, el teu planeta et necessita!

Aquesta campanya forma part del projecte “Sensibilització sobre les interdependències entre producció i consum i les alternatives al consum més sostenibles” desenvolupat per Solidaridad Internacional Pais Valenciano.

El projecte ha sigut realitzat amb el suport financer de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de València i l’Ajuntament de Castelló. El contingut de l’espai web i els materials creats és responsabilitat exclusiva de Solidaridad Internacional Pais Valenciano i no reflecteixen necessàriament l’opinió de les cofinanciadores.

Aquest site ha sigut desenvolupat per Ciudad de la Sombra.

Organitza
Finança